Väderfenomen

God fortsättning på 2014 bästa läsare! Vem talar inte om vädret just nu?  Det ser ut som om vi får vänja oss vid allt märkligare väderfenomen nu och i framtiden. Vi håller på att utarma vår stackars Tellus  och man kan försiktigt fråga sig om vi har förstått vad hållbar utveckling betyder? På alla plan. Alla mina vänner vet att jag tycker om snö, men nu ska jag inte skriva om längtan efter snö utan i stället visa bilder från en fin naturupplevelse i juli 2013.

En av sommarens finaste regnbågar! Det var ett kort och kraftigt åskväder som efterföljdes av inte bara en utan två synliga regnbågar. Molnen rullade in och det var som att dra ner rullgardinen. Efter åskvädret var det ett otroligt ljust sken – ett vackert och trollskt sken. Jag känner alltid en lättnad efter åska. Jag är rädd för åska och vill helst inte vara ensam då.

IMG_0991

 

IMG_0995

 

IMG_1002

IMG_1014

IMG_1008Sist en bild från i höstas när lugnet är återställt. Det var den här kvällen när månen var extra stor.

IMG_0822I morgon blir det ”Glada vi till skolan gå” igen.  Vi får hoppas på en bra termin för både barn, ungdomar, föräldrar och vuxenstuderande. Jag började förresten själv studera i höstas också…. Får väl återkomma till det i något senare inlägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s