Kallt, kallare, kallast

Som vi har väntat – på skidföret! Men är det inte snön som saknas så är det något annat. Nu är det kallt. Jättekallt! Termometern visade -27 idag på morgonen kl 8. Igår inhiberades skidtävlingarna i Nedervetil. Det var ett klokt beslut. Det är inte bra att barn och ungdomar utsätter sig för ansträngning i sträng kyla. Temperaturgränsen för att genomföra gårdagens tävlingar var -17 grader. Varken unga eller vuxna har riktigt hunnit vänja sig vid kylan ännu.

På jobbfronten rullar det vidare. Yrkesakademin har en intressant vår på kommande. Brändöenheten har nu flyttat till Campus Kungsgården och färdigställandet av Campus pågår som bäst. På den privata studiefronten har några nya kurser inletts. Gäller att hålla ut nu och passa på när det är mörkt och inte så mycket som man kan göra ute om kvällarna annat än vardagsmotionera.

Mötesrundorna har också kommit igång igen efter juluppehållet. Skogsvårdsföreningens styrelse samlades under veckan och har publicerat sin ståndpunkt vid vindkraftsetableringar. Följ Skogsägarna Österbotten på Facebook så ser du vad som är på gång och vilka skogslägenheter som är till salu i Österbotten.

Trots kyla och mörker är det otroligt vackert ute nu på dagarna. Lugnt. Tyst. Vackert. Bildserien är från Norra Vallgrund.

Image

 

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s