Det här just nu

Hoppas du har det bra – vi lever i 2018 och samhällsförändringen har väl inte varit så omvälvande som nu på flera årtionden. Så säger man ofta men sedan när historien skrivs visar det sig ofta att samma utmaningar kommer igen – inpackningen eller ramarna är bara lite annorlunda. Men kanske inte just nu.

Året rivstartade med studier under ledigheten. Borde får det nuvarande studiekapitlet avslutat 2018. På ett eller annat sätt. Ska försöka hålla ut så att det blir avslutat och inte bara nästan. Får se. Jobbar lite mindr nu av denna orsak. Frida håller förresten också på med sin pro gradu nu och temat är ”Tillfrisknande från ortorexi”.

På jobbfronten var det också rivstart. Ny lagstiftning i yrkesutbildningen betyder mycket nytt. Hela Bästa kunnande-nätverket var samlat i Jyvskylä 9-10.1. Intressant och utmanande. Vad behöver undervisnigns- och handledningspersonal för stöd, kompetensutveckling och nya metoder i denna förändringsprocess?

Lugnt i skogen. En liten Bamse-avverkning är på gång. Jag deltar inte nu och orsaken står att läsa i studier. Annars är det fint vinterväder med sällan skådat vinterföre just nu. Skidorna har också vädrat vinterluft. Hoppas föret håller i sig. Det här var allt just nu. Trevlig helg och låt vinterfärgerna inspirera!

dav

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s